NOORDZEE

REDEFINED STREETFOOD | FISH FOR FOODIES

BRUSSEL & ANTWERPEN

Front Page

A culinary philosophy

WelKom

Zin in een lekker visje in Brussel of Antwerpen? Laat je meevoeren naar een van de fijnste plekjes van Brussel en Antwerpen. Geniet van onze verse vis en uitstekend aanbod van vis en schaal- en schelpdieren en overheerlijke oesters die ter plekke worden geopend.

OOK IN ANTWERPEN!

FISHBAR VAN A

Vishandel Noordzee kreeg de wind in de zeilen. De Noordzee opende ook een fishbar in Antwerpen. Je op de handschoenmarkt in Antwerpen uitgebreid genieten van een bord zeemessen, een stukje tonijn, huisgemaakte garnaalkroketten,… Heerlijk vers en ‘Noordzee’ gekruid, met een glas witte wijn. Open van dinsdag tot zondag!

FISHBAR VAN A

 

tasteful

Recipes

Recipes

IN COD WE TRUST

FISH FOR FOODIES

Een bord zeemessen, een stukje tonijn, huisgemaakte garnaalkroketten. Heerlijk vers en ‘Noordzee’ gekruid, met een glas witte wijn.

Kijk naar wat we hebben

discover

our story

Our Story

in cod we trust

The Experience

De Noordzee staat voor de beste fishbars op de drukste plaatsen in Brussel en Antwerpen. Zin in iets lekkers in Brussel of Antwerpen? Kom en ontdek onze zilte zilvervisjes, kruidige calamari en tongstrelende tonijnfilet. Om bij te watertanden!

OVER DE NOORDZEE

special

EVENTS

Functions

BE PART OF OUR STORY

NIEUWE MAATJES GEZOCHT
(M/V)

Dynamisch, enthousiast, verantwoordelijk, commercieel ingesteld en meertalig?

Contacteer onze kapitein

NIEUWE MAATJES GEZOCHT IN BRUSSEL AND ANTWERPEN

WERK BIJ ONS

Voel je je ook als een vis in het water als je hard kan werken, meerdere talen kan spreken en met verse producten mag werken? Aarzel dan niet!  

ContactEER ONZE KAPITEIN