Verse vis,
iedere dag geleverd

Onze viswinkel wordt dagelijks van verse vis beleverd. Bovendien wordt de geleverde vis aan een grondige kwaliteitscontrole onderworpen: op kwaliteit, glans, kleur, stevigheid en representatie. Eens goedgekeurd, belandt hij in onze vistoog. 

Wist je trouwens dat er bij ons weinig tot geen visafval geproduceerd wordt? Vis die we niet in onze toog leggen, wordt verwerkt in bereidingen en salades, visgraten en -koppen worden dan weer voor bouillons gebruikt. Ook komt er een groot deel van onze vis dagelijks op onze plancha te liggen, zodat je er ter plekke van kan smullen.

Verse vis en kant-en-klare bereidingen

Geen zin om ter plekke te eten en ook inspiratieloos voor een eigen menu met vis? Ons team van visboeren en viswijvekes inspireren je graag met recepten! Bovendien kan je bij ons ook kant-en-klare bereidingen (warm en koud) kopen die je thuis of op kantoor kan opsmullen. Ook broodjes en boterhammen met salades van vis staan dagelijks op ons menu.

Smul ter plaatse

Gefrituurde calamares, scampi’s à la plancha, een zalm- of tonijnsteak of garnaalkroketten… Doet het je al watertanden? Aan onze fishbar bereiden we een heerlijk assortiment van tapas – gefrituurd of à la plancha – voor je! Daarbij leggen we de focus op vis: we serveren geen bijgerechten