Menu feestdagen 2024

Vis op het menu voor Kerst en/of nieuwjaar? We’ve got you! Bekijk onze selectie aan hapjes, voor- en hoofdgerechten, zeevruchtenschotels en feestelijke extra’s. We nemen uitsluitend bestellingen per telefoon of ter plaatse aan.

Opgelet! Voor Kerst kan je bestellen tot ten laatste zaterdag 21 december, voor Oudjaar kan je ten laatste tot zaterdag 28 december bestellen.

Uiteraard is het ook mogelijk verse vis te bestellen om je eigen menu mee samen te stellen. Hetzelfde geldt voor onze traiteurbereidingen en onze vissalades.

Ontdek hieronder ons menu voor de feestdagen.

Eindejaarfeesten bij de Noordzee
Assiette du pêcheur

Zeevruchtenschotels

  • Le complet – Deluxe
    ½ kreeft van 500gr, 1 krab van 400gr, 150gr kreukels, 6 wulken, 3 mooie verse langoustines, 3 oesters Fine de claire, 100gr diepzeegarnalen, sauzen.
  • Les fruits de mer (zonder kreeft)
    1 krab van 400gr, 150gr kreukels, 6 wulken, 3 mooie verse langoustines, 3 oesters Fine de claire, 100gr diepzeegarnalen, sauzen.
  • L’assiette du pêcheur
    150gr kreukels, 6 wulken, 3 mooie verse langoustines, 3 oesters Fine de claire, 100gr diepzeegarnalen, sauzen.

Alle prijzen zullen vanaf 16 december beschikbaar zijn op onze website.
Bestellen kan per telefoon op 025 13 11 92

Hapjes

  • Glaasje mousse van gerookte zalm, peterseliegelei en zalmeitjes
  • Glaasje mousse van gerookte paling met kruidencrème
  • Glaasje tartaar van gravlax met groentenpickles
  • Kubus van tonijn gemarineerd in soja en sesam
  • Mini vidé kreeft
  • Mini vidé gerookte zalm
  • Quiche van grijze garnalen en prei

Alle prijzen zullen vanaf 16 december beschikbaar zijn op onze website. Bestellen kan per telefoon op 025 13 11 92

Voorgerechten

  • Huisbereide vissoep (1L)
  • Oostendse schelp
  • Bereide sint-jacobsschelp
  • Bisque van kreeft
  • Huisbereide garnaalkroket (per stuk)

Hoofdgerechten

  • Gratin van noordzeevis met kreeftensaus en pommes duchesses
  • Zeetong op Oostendse wijze
  • Halve kreeft in de oven (750gr) met wintergroenten en truffelboter
  • Bouillabaisse met rouille en croutons (1L / 2 personnes)
  • Halve kreeft belle vue (750gr)

Alle prijzen zullen vanaf 16 december beschikbaar zijn op onze website. Bestellen kan per telefoon op 025 13 11 92

Onze oesters

  • Fine de Claire N°3
  • Gillardeau N°4
  • Tia Maraa N°3
  • Platte Zeeuwse N°5
  • Zeeuwse Creuse N°3

Alle prijzen zullen vanaf 16 december beschikbaar zijn op onze website. Bestellen kan per telefoon op 025 13 11 92

Verse vis op je menu voor Kerst of nieuw?

Wil je zelf aan de slag met vis voor je kerst- of eindejaarmenu? Geen probleem! Je kan ook verse vis bij ons bestellen voor de eindejaarsfeesten. Kabeljauwhaasje, zalm, tonijn, makreel, zeetongen, griet of pladijs… Aan jou de keuze. Bel naar 025 13 11 92 en geef ons het soort vis door en de hoeveelheid. Wij zorgen voor de rest!

Download hier het volledige menu.

Download hier de Noordzee Gazette.